Klientų aptarnavimo ir kokybės linija +370 666 111 00. Laukiame Jūsų skambučių darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 valandos

RENOBIT katalogas


Visų RENOBIT produktų sąrašas
RENOBIT hidroizoliacinė danga - Lietuviška prekė PDF Spausdinti El. paštas

Atsižvelgiant į palankias ekonomines sąlygas, veiklos vystymo perspektyvas ir konkurencinį pranašumą, Renobit, UAB nuo 2011-ųjų metų Rusijoje, Riazanės mieste veikiančioje bituminių dangų gamykloje, Private Label kontrakto pagrindu, gamina polimerinio bitumo hidroizoliacines rulonines dangas RENOBIT. Šios dangos yra gaminamos, pagal Renobit, UAB užsakymus bei originalias receptūras, vadovaujantis RENOBIT, UAB gaminio specifikacijomis. Šioje gamykloje pagamintos hidroizoliacinės dangos yra žymimos mūsų bendrovei priklausančiu prekiniu ženklu RENOBIT. Prekinis ženklas yra registruotas Lietuvos valstybiniame patentų biure, registracijos Nr. 64758, registracijos data 2012-02-24.
Visa Renobit, UAB produkcija yra numeruojama pagal tarptautinį standartą, Lietuviškos kilmės prekei būdingu brūkšniniu kodu, vadovaujantis Asociacijos GS1 Lithuania išduotu prekių numerių registracijos pažymėjimu. RENOBIT, UAB gamintojo numeris GS1 Lithuania registre: 903098.
Renobit, UAB atlieka RENOBIT produktų - bituminių hidroizoliacinių dangų sertifikavimą pagal standartus EN 13707 ir EN 13969 Čekijos Bandymų ir sertifikavimo institute “ITC” (Institute for testing and certification, a.s.). Šiems produktams išduoti CE sertifikatai Nr. 1023-CPD-0227, Nr. 1023-CPD-0228, paskutinė galiojanti šių sertifikatų redakcija: F/c. Vadovaujantis šiais sertifikatais bei pagamintų bituminių hidroizoliacinių dangų charakteristikomis, visos Renobit hidroizoliacinės dangos yra parduodamos su RENOBIT, UAB (Lietuva) išrašomomis ir patvirtintomis gaminio atitikties deklaracijomis bei techninių duomenų lapais. Visų rūšių (pilno asortimento) Renobit hidroizoliacinė danga, Lietuvoje yra apdrausta produkto civilinės atsakomybės draudimu, draudėjas - RENOBIT, UAB, Lietuva.
Renobit, UAB užtikrina ir kontroliuoja į Lietuvos rinką tiekiamos produkcijos atitikimą kokybės parametrams ir standartams, neperkeldama atsakomybės dėl produkcijos kokybės jokiai trečiajai šaliai.
RENOBIT bituminės hidroizoliacinės dangos gali būti gaminamos, įvežamos, parduodamos ar platinamos Europos Sąjungos bei Lietuvos teritorijoje tik su Renobit, UAB raštišku sutikimu.
Atsižvelgiant į bendrovės RENOBIT įstatuose nurodytą veiklos objektą – bituminių stogo dangų, lanksčiųjų hidroizoliacinių lakštų bei kitų bituminių hidroizoliacinių medžiagų gamyba (EVRK kodas: 239900), taip pat į tai, kad visos teisės, pareigos ir pilna civilinė, materialinė atsakomybė, susijusi su Renobit bituminių hidroizoliacinių dangų ženklinimu, numeravimu, civiliniu draudimu, kokybe, gamybos technologiniais parametrais, charakteristikomis bei su šių produktų platinimu ir tiekimų į rinkas, gali priklausyti tik RENOBIT, UAB, todėl visi ar bet kokie RENOBIT gaminiai, pagaminti bet kurioje Pasaulio šalyje, visada bus prekės, kurių "šaknys" yra Lietuvje.

Globalizacijos procesas šiandieninėje ekonomikoje - plačiai paplitęs reiškinys, kai darbo jėgos bei kiti ištekliai perkėliami į šalis, kuriose ekomiškai patrauklesnės sąlygos gamybai. Įvairių Pasaulio kompanijų, garsių prekinių ženklų produktai gaminami Kinijoje, Taivanyje, Singapūre ar kitose trečiojo Pasaulio šalyse, tačiau šių gaminių ar prekinių ženklų savininkas dėl šios priežasties nepasikeičia. Vienos ar kitos rūšies produkto susiejimas su konkrečia geografine ar fizine vieta, nūdienos globalioje ekonomikoje yra nebeaktualus ir praranda prasmę.

Atnaujinta Ketvirtadienis, 23 Spalis 2014 14:28
 

Komentuoti


Apsaugos kodas
Atnaujinti

Prisijungti



Joomla! Template design and develop by Wootem.ru - http://www.joomvision.com