Klientų aptarnavimo ir kokybės linija +370 666 111 00. Laukiame Jūsų skambučių darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 valandos

RENOBIT katalogas


Visų RENOBIT produktų sąrašas
RENOBIT hidroizoliacinių dangų asortimento naujienos PDF Spausdinti El. paštas

Renobit Bridge EKP hidroizoliacinė dangaRENOBIT hidroizoliacinių dangų asortimentas, nuo 2011-02-01 dienos papildomas dvejomis naujomis pozicijomis.
Pirmoji naujiena - aukščiausios kokybės produktas - RENOBIT Bridge EKP, polimerinio bitumo (SBS, -25ºC) 5,0mm storio, dvisluoksnės ar vienasluoksnės sistemos, viršutinio hidroizoliacinio sluoksnio bituminė-ritininė danga skirta automobilių kelių, tiltų ir viadukų viršutiniams hidroizoliacijos sluoksniams įrengti, taip pat įvairių statinių ir jų konstrukcijų hidroizoliavimui skirta lakštinė danga.
Ši hidroizoliacinė danga gaminama su 200 g/m2 poliesterio armuojančiu pagrindu ir atitinka standartą EN 13969. Visą informaciją apie šį produktą bei dokumentaciją rasite čia.

Antroji RENOBIT asortimento naujiena patenkins ir reikliausiųjų vartotojų poreikius, nes tai - RENOBIT Ultra TOP, polimerinio bitumo (SBS, -25ºC), 5,2mm storio, dvisluoksnės ar vienasluoksnės sistemos, viršutinio hidroizoliacinio sluoksnio bituminė-ritininė danga skirta sutapdintų stogų viršutiniams hidroizoliacijos sluoksniams įrengti, taip pat įvairių statinių ir jų konstrukcijų hidroizoliavimui skirta lakštinė danga. RENOBIT Ultra TOP gali būti naudojama kaip vienasluoksnės sistemos danga ir gali būti įrengta be papildomo tarpinio (apatinio) hidroizoliacinio sluoksnio.

Renobit Ultra TOP hidroizoliacinė dangaŠi hidroizoliacinė danga gali būti tvirtinama tiek mechaniniu (šaltu ar karštu) būdu, tiek karštu oru prilydant dangą prie pagrindo. Mechaniniu būdu, RENOBIT Ultra TOP gali būti tvirtinama prie pagrindo plastikiniais stoginiais kaisčiais (kas 30-40cm) išilgai dangos lakšto užlaidos juostos, kurios plotis 100mm. Vienas dangos lakštas su kitu gali būti jungiamas polimerine-kaučiukine mastika (klijuojant) arba karštu oru (prilydant) dangos lakštą tik užlaidos juostos ribose. Teisingai įrengta ir be papildomo (tarpinio) hidroizoliacinio sluoksnio, RENOBIT Ultra TOP kaip vienasluoksnės sistemos danga, patikimai tarnaus Jums iki 35m. Ši danga gaminama su 200 g/m2 poliesterio armuojančiu pagrindu ir atitinka standartus EN 13707, EN 13969. Daugiau informacijos apie šį produktą bei dokumentaciją rasite čia.

Šie nauji RENOBIT produktai - prekyboje nuo šių metų vasario mėn. 15 d.

Atnaujinta Pirmadienis, 30 Balandis 2012 21:19
 

Šis komentaras ir Jūsų IP adresas buvo užblokuoti. Jūs daugiau neturite teisės rašyti komentarų šioje svetainėje.

Prisijungti



Joomla! Template design and develop by Wootem.ru - http://www.joomvision.com